Julemat

Julemeny 2017

PINNEKJØTT MED TILBEHØR
Kr 350,- pr pers
400gr. Pinnekjøtt, 330gr kålrotstappe, 250gr poteter, pinnefett

SVINERIBBE MED TILBEHØR
Kr 310,- pr pers
190gr kjøtt, 250gr poteter, 250gr rødkål, 15gr svisker, 1 dl saus

VARM JULETALLERKEN
Kr 350,- pr pers
250gr Pinnekjøtt, 90gr svineribbe, 50gr medisterkake, 60gr julepølse,
230gr kålrotstappe, 170gr rødkål, 0,8dl saus, 250gr poteter

KALKUN
Kr 350,- pr pers
180 gr kalkunfilet, 40 gr stuffing, råstekte grønnsaker, fløtesaus, 200 gr poteter og waldorfsalat

NØTTESTEK (VEGETAR)
Kr 300,- pr pers
200 gr nøttestek, råstekte grønnsaker, løksaus og poteter

JULEKOLDTALLERKEN
Sylte, lammerull, potetsalat, kalkun, waldorfsalat,
gravet ørret, sennepsaus, ost, brød og smør
Kr 200,- pr pers

JULEKOLDTBORD
Sild, gravet ørret, sennepsaus, røkt ørret, eggerøre, sylte,
lammerull, rødbeter, sylteagurk, juleskinke, potetsalat,
kalkun, waldorfsalat, brød og smør
Kr 350,- pr pers

 Tillegg varm julemat til julekoldtbord pinnekjøtt eller svineribbe
Kr 195.- pr pers